SUMBANGAN BASIKAL KEPADA PELAJAR SMK TANDEK

Semoga sumbangan ini akan meringankan beban kepada pelajar berkenaan.Saya mengharapkan agar pelajar berkenaan bersungguh-sungguh belajar kerana selapas ini tidak perlu jalan jauh-jauh lagi untuk ke sekolah.Pastinya Urban Storm Sdn Bhd terus memberi sumbangan kepada pelajar-pelajar dimana-mana sekolah yang benar-benar memerlukan bantuan.
1 Response
 1. Anonymous Says:

  Kenapa tiada menyumbang sudah CEO. Dulu bukan main lagi ko. Sudah abis katan kah....itulah ko ...indak dengar cakap orang...itu duit licin macam belut bah CEO.


  URBAN STORM AKAN TERUS MEMBANTU MEREKA-MEREKA YANG MEMERLUKAN ____________________________ CEO dengan sedaya upaya akan sponsor mana-mana sekolah yang menghargai pelajarnya yang cemerlang untuk menaikkan semangat pelajar tersebut supaya terus berusaha lagi sehingga berjaya mencapai impian hidupnya. ____________________________ URBAN STORM SDN BHD akan terus menyokong badan NGO dan buat masa ini memberi kepercayaan kepada SAM(Suara Anak Marudu) untuk memberikan khidmat kepada masyarakat. ____________________________ Sumbangan-sumbangan yang telah CEO lakukan selama ini bukan kerana NAMA tetapi atas rasa sedar betapa perlunya mereka ini dibantu dan niat CEO ini adalah ikhlas.

  OUR SERVICES

  1.Building material supplier
  2.Transport Services
  3.General Contractor
  4.Seaweed Supplier
  5.Tour & Travel

  Followers